06.17.13

Min falske fødselsdag

Posted in Årets gang, Løb, Mad at 10:54 am by betteskov

Jeg er så (u)heldig at være født i januar, hvilket både er højsæson for universitetseksamener og snestorme. Størsteparten af mine venner bor i andre byer, så sidstnævnte kan godt besværlig- eller umuliggøre transporten. Det er medvirkende årsag til, jeg sjældent holder en stor fest på dagen. Men jeg vil jo gerne fejre min fødselsdag, og i år skulle det være! Derfor indbød jeg til en lille festlighed i anledning af, at jeg blev ca. en tredjedel af et århundrede for ikke så længe siden – og nej, jeg har ikke regnet den rigtige dato ud 😉

Mine forældre kom allerede lørdag, og vi indledte med en hyggelig middag på Ho Kro – total favoritspisested her på Vestkysten. Jeg har tidligere været der til frokost, men de kan sandelig også producere god aftensmad! Især fisken var lækker, jeg fik en hovedret med rødtunge på grøntsager (lækkert med lidt fennikel i) og lidt rabarber ovenpå. Sidstnævnte er ikke en hyppig gæst i det salte køkken, men smagte skønt!

mad

Søndag begyndte vi allerede kl 9, det traditionelle tidspunkt for et parkrun, dog på den forkerte dag. Jeg var endnu tidligere oppe, for at pynte et par cupcakes jeg havde bagt til depotet. Ved lejlighed skal jeg bestemt lære at lave frosting, men man kommer da et stykke vej med chokolade og jordbær og skumfiduser på pind…

kage

Mine rare parkrun-venner havde i stort tal meldt sig til som hjælpere, så jeg fik selv mulighed for at løbe med. Benene var lidt trætte efter 3 motionsløb i løbet af ugen, men jeg fik da slæbt kadaveret igennem, og måtte endda løbe i mål før formanden for Multiatleterne 🙂

løb

 

kager

 

løbj

Det blev et rigtig sjovt parkrun med både de faste deltagere, en næsten 3-årig tallon-uddeler, gæster fra Århus (hvor pigerne vandt stort) og den sædvanlige gode stemning! Lige som jeg gerne vil fejre min lidt kantede dag 😉

Efter løb og bad genså vi hinanden på Café Frederik i Esbjerg, til brunch og snak. Jeg er helt udmattet efter at have forsøgt at komme alle gæsterne rundt, glad for jeg kender så mange dejlige mennesker, og for at der er så mange skønne børn i min omgangskreds. Generelt bare rigtig glad i låget! Jeg fik endda en masse fine gaver, totalt overvældende! En af dem var rigtig sjov – dette kort fra parkrunfolket synes jeg er ret genialt

parkrunners

Jeg håber jeg snart kan finde på en anledning til at holde en ny fødselsdag med indbygget løb. Det skal i hvert fald være inden jeg bliver 40!

 2 Comments »

 1.    Karina Palmquist said,

  juni 18, 2013 at 7:25 am

  Tillykke med din “falske” fødselsdag, det lyder som en fantastisk dejlig dag med god mad og aktivitet 🙂

  Svar

 2.    betteskov said,

  juni 19, 2013 at 12:31 pm

  Det var en helt vildt dejlig dag, men alt for hurtig overstået! Jeg synes selv det var en rigtig god idé at have lidt løb med, og med parkrun-udstyret og venlige hjælpere var det ret nemt at organisere. Så jeg kan 100% anbefale at holde løbende fødselsdag (og for ikke-løbere er der jo altid mulighed for at gå en tur i stedet og stadig få lidt luft og lys). Men hvor er der mange mennesker, jeg ville ønske jeg så noget oftere!

  Svar

Leave a Comment