05.21.14

Om at tro og turde

Posted in Løb, Rejser, Saudi at 1:04 pm by betteskov

Jeg er hjemme efter en tur til Saudi, der overgik mine vildeste forventninger! Med forbedret logistik på universitetet, dygtige studerende, skønne kolleger og nogle rigtig spændende oplevelser, blev det en yderst udbytterig tur, både fagligt og personligt.

Nu skal der altså til at ske noget med det der løb! Saudi er ikke længere en undskyldning, skaderne er (forhåbentlig) en saga blot, og motivationen er tårnhøj. Den er faktisk så høj, at jeg har meldt mig til DM i 24 timers løb her i weekenden og seriøst regner med at tage til Bornholm, hvis omstændighederne tillader det. Måske idiotisk at forsøge at løbe langt med så få km i benene som jeg har, men jeg tror på udholdenheden og tør tage chancen for at blive helt til grin. Feltet er stærkt i år, men jeg glæder mig bare så meget til at være med 🙂

Weekendens løb er altså mest for sjov, men jeg tror på mit ultraprojekt på lidt længere sigt og glæder mig til at gå igang med coaching med Danni Callesen, noget mental træning (meditation) og selvfølgelig en masse km på vejene!

Generelt er det nok noget, jeg er ved at blive lidt bedre til: At finde troen frem, og turde løbe en risiko. Jeg har haft/gennemgår stadig en rigtig hård tid, men smerte og angst har givet mig et frygteligt mod. Måske er jeg endelig ved af have manet kyllingen Betteskov i jorden? Jeg har i hvert fald lige truffet en ret væsentlig beslutning for de næste år ved at sige ja til en lækker ny lejlighed og underforstået også til Esbjerg og min karriere her. Har endda udtalt højlydt og næsten sandfærdigt, at min fremtidsdrøm er at blive den første kvindelige professor på Sydvestjysk Sygehus (endda til direktøren!!!).

Drømme er hvad de er, lige nu satser jeg på at få hovedet klar til på lørdag, hvor startskuddet går i Rønne kl 11.00. Hep modtages gerne på min Facebook-væg. som jeg håber på min hjælper vil opdatere med jævne mellemrum 🙂

 4 Comments »

 1.    karina said,

  maj 22, 2014 at 5:10 am

  Godmorgen Jane,

  Jeg kan kun blive glad af at læse dit indlæg. Jeg synes du er meget modig. Fedt at du tør sige og skrive dine drømme højt.

  Jeg tror du når dem.

  Vi tager nogle chancer i livet – nogle gange “vinder” vi og andre gange ikke. Men det er vigtigt at turde 🙂

  Jeg hepper på dig og tror på dig.

  Kh Karina

  Svar

 2.    betteskov said,

  maj 22, 2014 at 8:37 am

  Tjah, det er noget sjovt noget, det der med at være modig. Jeg tænker på mig selv som en lidt frygtsom person, men alligevel har jeg boet alene og arbejdet i udlandet (og endda ret “spændende” land), rejst og løbet og truffet nogle radikale valg i mit liv, som nok har været lidt dristige. På den anden side har jeg været lidt en kylling i forhold til at sige højt hvad jeg faktisk gerne vil have, og jeg har måske nok i mine yngre dage været noget af en kujon i forhold til kærligheden.
  Men det er slut nu! Nu finder jeg ud af, hvad jeg vil have og går efter det! Basta bum 🙂
  og tak for hep og tillid 🙂

  Svar

 3.    skafol said,

  maj 27, 2014 at 9:59 pm

  De 24 timer har du sikkert klaret med vanligt overskud 🙂 Du er jo både frisk og veludhvilet, så det kan kun være gået godt. Og naturen på Bornholm må klart være et plus. Jeg googlede ellers efter resultaterne, men da jeg ikke kunne finde dem, går jeg ud fra, jeg har ret i ovenstående 🙂

  Svar

 4.    betteskov said,

  maj 28, 2014 at 8:54 am

  Overskud og overskud er nok så meget sagt – maven ville ikke rigtig samarbejde, så jeg valgte at nedtone kampen om kilometerne til fordel for at få en god weekend med mine venner. Hvilket lykkedes til overmål. Og selvom jeg synes resultatet er fesent, så kan jeg nok ikke pive over 114 km og en DM-guldmedalje i min aldersgruppe 🙂 Ovenpå en del skader og problemer tager jeg det som et tegn på, jeg er på vej op igen! Beretning følger, men jeg ved ikke helt hvornår

  Svar

Leave a Comment