12.22.16

Julehilsen

Posted in Årets gang, Hverdagsliv, Løb, oplevelser at 10:05 am by betteskov

Det er ikke så befordrende for julestemningen, at der samme dag som jeg skriver om at finde julehumøret i Flensborg bliver dræbt og såret mange mennesker på et julemarked i Berlin. Det er faktisk grufuldt og ondt og slet ikke i orden. Det er heller ikke i orden, at det skal være så svært at få civile evakueret i Aleppo. Eller at der er danskere, som ikke har råd til julegaver og julemad!

Jeg har sendt donationer gennem Røde Kors, Unicef og Kolding Madhjælp, men må jo indrømme at jeg bruger mange flere penge på luksus og lækkerier til mig og mine i julen. Jeg glæder mig vældigt til for første gang i mange år at have fri helt til efter nytår, til at fejre juleaften med de nærmeste og til alt det nye og spændende, som 2017 vil bringe.

Måske kunne en enkelt bloglæser eller to få lyst til at spørge, om jeg stadig løber? Det har jeg ikke skrevet så meget om på det sidste, men selvfølgelig gør jeg det. Træningen er en stor og vigtig del af min hverdag, og jeg har stadig mål og drømme, selvom arbejdet får første prioritet i 2017.

teamtvilling

I 2016 var jeg frisk til at sende ansøgninger. Det resulterede ikke bare i et ny job, men også i muligheden for at blive en del af Team Tvilling i Esbjerg! Den chance har jeg grebet, og det giver virkelig inspiration, motivation og glæde at mødes med løbere, handi-atleter og deres familier hver søndag formiddag. Mine ben skulle lige vænne sig til belastningen ved at løbe med en vogn, men nu går det fint. Forhåbentlig skal vi deltage i løb sammen til næste år, og det vil jeg prioritere højt.

Jeg er kun tilmeldt 1 løb i 2017, men det er til gengæld Boston Marathon!!! At stå på startstregen til april vil være en stor drøm, der går i opfyldelse. Desuden kunne jeg godt tænke mig at få den blærede sorte T-shirt, som 100 parkruns berettiger til. Der mangler 24, så der skal en ordentlig indsats til for at nå målet i 2017. Og mon ikke der bliver løbet et enkelt ultraløb eller to?

Selvom verden ikke altid er god og retfærdig, vil jeg ønske jer alle som læser med en glædelig jul og et godt nytår. Håber I får energi til at klare de ting, universet kaster efter jer, taknemmelighed over alt det gode i livet og at I har de bedste mennesker omkring jer!

 7 Comments »

 1.    www.skøreliv.dk said,

  december 22, 2016 at 10:37 am

  Jeg kan slet ikke forstå verdenstilstanden, og jeg bliver så trist og ked af det over det. Jeg tror donationer er vejen frem, og jeg er efterhånden et virkelig let offer for samtlige nødhjælpsorganisationer. Så må jeg spare lidt på andre områder.
  Fedt med Boston Marathon! Min mand er meget misundelig! Han skulle ha’ løbet Marathon i Malaga her i starten af december, men det blev lissom aflyst pga. noget med nogle regnmasser….
  Rigtig god jul fra mig! ❤️

  Svar

 2.    Birgitte B said,

  december 22, 2016 at 7:19 pm

  Glædelig jul til dig og dine. Boston er noget af et mål. Glæder mig til at læse om den oplevelse. Kh. Birgitte

  Svar

 3.    Volapyk said,

  december 23, 2016 at 7:04 am

  Ja, det er sgu trist, det der sker rundt om i verden. Det rykker tættere og tættere på. Engang fulgte jeg rigtig meget med i nyhedsstrømmen, men de sidste par år har jeg simpelthen valgt at gøre det på et absolut minimum. Både pga de grumme ting, der foregår i udlandet og den politiske scene herhjemme. Jeg lukker ikke øjnene for det der sker, men vælger at jeg ikke behøver læse om det, for at støtte diverse organisationer.
  I år har jeg valgt at donere mine julegaver til velgørenhed. Jeg har bedt min familie overføre de penge, som de ville have brugt på gave til mig, til Kirkens Korshær.

  Du får altså et rigtigt spændende 2017, og jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen. Boston…hvor fedt!

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie 🙂

  Svar

 4.    Tina said,

  december 24, 2016 at 9:05 am

  Rigtig glædelig jul og godt nytår din vej <3
  Boston – wow 😉

  Svar

 5.    Betteskov said,

  december 25, 2016 at 6:39 pm

  Tak alle sammen og glædelig baghjul! I skal nok få lov til at høre en hel masse om Boston og vejen dertil 🙂
  @Skøreliv: nøj hvor surt med et aflyst maraton!!!! Det er bare en afbrænder, men heldigvis kan formen bruges på et andet løb…
  @Volapyk: det var vel nok en fin gestus! Håber du alligevel fik en lille smule at pakke op. Ellers vil jeg gerne dele noget af min overflodschokolade med dig 😀

  Svar

 6.    Anette said,

  december 26, 2016 at 6:15 pm

  Jeg kan slet ikke overskue at følge med i nyhederne… De stresser og skræmme, så jeg følge ikke meget med, ville dog gerne have små nyheds overblik uden lyd og billeder (eller detaljer)
  Vi bruger meget på jul med tanke på dem der har så lidt, og donationer hjælper (evt købe gaverne hvor det støtter, som hjemmestrikket hos rødkors) syntes bare ikke at det er ok at almindelige velfærdssamfund opgaver gives ud til frivillige i Danmark, jeg vil heler betale skat til at alle kan få mad, tag, tøj og holde jul end til menister pensioner.

  Håber alle trods alt har en god jul, og kommer godt gennem stormen.

  Svar

 7.    betteskov said,

  december 26, 2016 at 6:46 pm

  Hej Anette og velkommen til 🙂 Håber også du har en god jul! Jeg nyder virkelig at slappe af med mine nærmeste, og har det skønt på min egen lille fredelige plet. Derude raser stormen, og mange er ikke så heldige som jeg… Så det er bestemt en dag med tid til taknemmelighed og eftertanke!

  Svar

Leave a Comment