12.26.16

Ferie!?!

Posted in Årets gang, oplevelser at 6:29 pm by betteskov

Jeg er i gang med at prøve noget helt uvant: ferie! Selvfølgelig har jeg holdt de fridage, man nu engang har lov til at holde, igennem de seneste år, men jeg har stort været ude at rejse på samtlige af dem. Denne jul har jeg næsten to ugers sammenhængende ferie, som hovedsagelig tilbringes her i Esbjerg.

Jeg nyder det virkelig! På lillejuleaftensdag kunne jeg for første gang deltage i den årlige sociale løbetur fra “De hvide mænd”, der efterhånden er en institution i det esbjergensiske løbemiljø. Juleaftensdag blev indledt med et parkrun, og efterfulgt af en skøn aften med alt hvad der hører sig til af mad og gaver. Min mor lagde hus til, og udover kæresten og jeg deltog den dreng, min mor er voksenven for, med sin far. Julen er nu engang bare lidt mere magisk, når der er børn til stede!

På første juledag gik turen til biografen, hvor vi så den nyeste Star Wars film. Måske tog effekterne lidt overhånd, men underholdende var den i hvert fald!

Ud over disse aktiviteter har der været masser af tid til at træne, og måske har jeg af den grund nydt løbeturene ekstra meget. Jeg har også bagt, lavet konfekt, læst bøger og avis og endda kastet mig over mit favorit-tidsfordriv: puslespillet! En af mine julegaver indeholder 4000 brikker, men den skal jeg lige tage lidt tilløb til…

puslespil

Jeg kan konstatere, at det der “ferie” virker som et rigtig godt koncept! Jeg når en masse, men er kommet rigtig langt ned i gear alligevel. Arbejdet er rigtig langt væk, men jeg skal da tage mig i at sige “på mit gamle arbejde” når jeg taler om Enheden for Tromboseforskning. Og når jeg tænker på min nye arbejdsplads på Østerbro, bobler det indeni af forventning.

Der er stadig en uge til, og nu skal der klares et par julebesøg. I Kolding, København og Skanderborg. Rigtig dejligt at have tid til at se venner, som jeg gerne så meget oftere!

Lige nu lytter jeg til Urds blæsen med en kop te indenfor rækkevidde og “Min geniale veninde” på lydbog. Det er nok det, man mener med udtrykket julefreden har sænket sig 🙂7 Comments »

 1.    A+K/VenterPaaVinBlog said,

  december 27, 2016 at 10:54 am

  Hvor hyggeligt – det er sgu mange brikker 😮 Jeg var ved at få kriller af 1000 styk sidste år, hvor jeg forærede mit mor et, og selv legede med. Det er både hyggeligt… og lidt frustrerende 😀

  – A

  Svar

 2.    Birgitte B said,

  december 28, 2016 at 3:50 pm

  Jeg så også den nye Star Wars for nylig… den er meget god, men ikke sådan fantastisk (efter min mening). Håber du nyder resten af ferien. Kh. Birgitte

  Svar

 3.    Betteskov said,

  december 28, 2016 at 6:51 pm

  Hej A og glædelig jul (håber I ikke behøves vente længere…)!
  Ja, det er enormt hyggeligt med puslespil. Jeg slapper af med det, selvom det er frustrerende at fremskridtene er så små. Det er bare vældig god beskæftigelse for hænderne, mens man lytter til en god bog. Men de 4000 var nok en rigtig stor mundfuld. Det kommer til at tage tid. Godt jeg ikke skal bruge mit spisebord til andet 😉

  Lige over, Birgitte 😀 Fin film, men ikke magisk. Til gengæld ser Malmø meget magisk ud på dine billeder – er lidt misundelig!

  Svar

 4.    Anette said,

  december 29, 2016 at 5:56 pm

  elsker puslespil
  de gode til at give ro… de kræver den.
  4000 er lidt mange brikker… og for mange til min puslespilsmappe, super glad for den for så kan jeg lægge det væk.

  godt nytår

  Svar

 5.    Betteskov said,

  december 30, 2016 at 7:50 pm

  Jeg tror også, jeg har været lidt optimistisk… Har ikke engang en puslespilsmåtte, men skal jo heller ikke bruge mit spisebord til andet 😛
  Nå, det går jo nok – ellers må jeg bare gemme det, til jeg bliver voksen. Godt nytår til dig!

  Svar

 6.    frost said,

  januar 15, 2017 at 6:43 pm

  4000 brikker! Det er noget af en mundfuld. Er du kommet i gang med det store puslespil?

  Svar

 7.    Betteskov said,

  januar 16, 2017 at 5:35 am

  Hej Frost. Ja, jeg ved heller ikke helt, hvad der gik af mig. Men det skrider nu godt frem, selvom det ligger i Esbjerg så jeg kun kan arbejde på det i weekenden. Europa og Afrika er ved at tage form, og jeg prøver at få overblik over de store landmasser i Sibirien og Amerika. Men vandet, det er godt nok også lidt af en opgave :-O Nå, jeg hygger mig med det og skal jo ikke være færdig til bestemt tid…

  Svar

Leave a Comment