03.06.17

PIP!

Posted in Betteskov på Østerbro, Film, Løb, Videnskab at 6:37 pm by betteskov

Jeg har ikke glemt bloggen eller de læsere der (forhåbentlig) stadig hænger på. Jeg har heller ikke glemt at opleve noget. Lige pludselig fik jeg bare vanvittig travlt med at rejse frem og tilbage, med min første sag på arbejdet (yay, jeg er i gang), med at være med i et ansættelsesudvalg for et par nye kollegaer (efter 2 måneder kunne jeg let relatere til kandidaterne i den varme stol), med træning og livet.

Der er indlæg på vej! Hvad vil I gerne høre om? Jeg kan bl.a. tilbyde

 • Et kryds på Københavnerlisten: min første tur i Operaen på Holmen
 • Årets første maraton – mudder, regn og højt humør i Kolding
 • En filmanmeldelse som slår fast, at muscial-genren langt fra er forældet

Giv lyd hvis I har særlige ønsker. Ellers får i noget engang, og så har jeg ikke lovet for meget 🙂2 Comments »

 1.    Anette said,

  marts 6, 2017 at 9:28 pm

  Vil gerne høre om filmen… gætter på lalaland…. og har hørt godt, men ikke hvad den handler om….

  Svar

 2.    betteskov said,

  marts 11, 2017 at 4:17 pm

  Hej Anette – tak for din kommentar og håber du har det skønt! Filmanmeldelse coming up 😀

  Svar

Leave a Comment