04.08.17

Ude og “hjemme”

Posted in Rejser at 1:28 pm by betteskov

I begyndelsen af ugen var jeg i Washington, DC. Jeg deltog i et panelmøde om retningslinjer for antikoagulansbehandling, kulminationen på to års intensivt arbejde. Jeg løb også i Georgetown, drak Diet Dr Peppers i spandevis og talte med masser af amerikanere, fra den ethiopiske taxachauffør til professorerne i panelet. Alt føltes som det plejede, på trods af mange år og Trump og hvad ved jeg.

Besøget gav mig anledning til at genopleve meget, eksempelvis mit år i USA og mit første møde med landet da jeg var 8 år og rejste rundt på østkysten med mine forældre. Engang overvejede jeg at slå mig ned der, og vejen til et Greencard var klar. Men jeg er nu glad for det blev Danmark alligevel 😊

Jeg nærer stor kærlighed til USA og falder lynhurtigt til som Euro-amerikansk wannabe. Husker at give drikkepenge og sætter mig bagerst i taxaen. Smagen af sødestoffer og lugten af husparfume er helt hjemlig, og det er rart at være hjemme mange steder!

Ja, der er altså ting jeg savner lidt, så må nok huske at komme på besøg noget oftere….

 

 

 Leave a Comment