06.20.17

Sommer-magi

Posted in Årets gang, Løb, oplevelser at 11:09 am by betteskov

Der sker en helt masse store ting i mit liv (ultraløb, flytning, spændende muligheder i mit arbejdsliv), men sidste weekend havde jeg det dejligste åndehul, hvor jeg fokuserede benhårdt på de små glæder i livet. Vestkysten på en sommerdag er et magisk land, og selvfølgelig blev der spist is ved vandet.

Jeg løb naturligvis parkrun, og selvom der ikke var voldsom meget fart i benene, var det dejligt. Jeg har fået mange venner i Esbjerg gennem løb og især parkrun, og forhåbentlig skal jeg tilbage rigtig tit. Jeg mangler 11 løb for at have deltaget 100 gange, og mit jubilæumsløb skal i hvert fald gennemføres der, hvor jeg deltog i mit første! For mig er det en stor ting at have deltaget i 89 parkruns. Det betyder ikke så meget at jeg har været første kvinde over målstregen omkring hver tredje gang, men det er vigtigt at være en del af et fællesskab, som både er lokalt og globalt. 89 gange er jeg stået op før kl. 9 lørdag morgen og har løbet 5 km, halvhurtigt eller langsomt alt efter formen, og 25 gange har jeg været hjælper. Parkrun har været en del af mit liv i mange år efterhånden, og det er jeg stolt over!

Lørdag fik jeg også besøg af min lille dreng, som jeg er så heldig at være assisterende voksen-ven for. Han hjalp mig med at bage pølsehorn, viste mig sin fidget-spinner (kan nogen forklare mig, hvorfor de er så populære? Har det som om jeg ikke helt har forstået alle funktionerne) og vi hyggede så intenst, han faldt i dyb søvn til sidst.

Havde også mandligt besøg af en lidt ældre årgang, og imellem en hyggelig løbetur langs stranden og is-spisning udkæmpede vi en hård duel i minigolf. Der er den flotteste grønne bane i Blåvand, komplet med søer, vandløb og fiskenet (!) Det fik vi brug for, og jeg fik en fin andenplads 😉

 

Hverdagen er sat ind igen, og oveni det almindelig ræs er der en masse som skal ordnes med flyttekasser, flytning af el, slutrengøring og andre genvordigheder. Men modet på at takle alt det er lidt større, når batterierne er ladet op.2 Comments »

 1.    Birgitte B said,

  juni 20, 2017 at 6:11 pm

  Det lyder som om, du er et rigtig god sted i livet lige nu. Jeg håber, det hele flasker sig – også med løb. Kan du blive ved med at være voksne-ven eller skal du sige farvel til ham?
  Kh. Birgitte

  Svar

 2.    Betteskov said,

  juni 21, 2017 at 6:42 am

  Tak for kommentaren, Birgitte 🙂

  Ja, jeg er et dejligt, men også lidt hektisk sted, og glæder mig til at lande for alvor i hovedstaden! Og til at indtage Amager 😀
  Heldigvis er min mor rigtig voksenven for W, og hun holder fast. Så jeg kan stadig se ham når jeg besøger Esbjerg, og han vil vist også meget gerne på sommerferie på Amager. Og så snart han er klar til at rejse med DSBs tog med børneguide, så skal det nok blive til nogen københavnerture <3

  Svar

Leave a Comment