12.04.17

Her går det godt – send mere tid!

Posted in Årets gang, Betteskov på Amager, Bøger, Film, Hverdagsliv, Løb at 11:50 am by betteskov

Måske er jeg den eneste, som har opdaget det, men bloggen har altså været lidt forsømt. Ikke af ond vilje, men livet er drønet derudaf. Det hele går stærkt, men på den gode måde. Jeg har et spændende arbejde hvor der altid sker noget nyt, et bijob som heller ikke er kedeligt, løber en masse, besøger familie og kæreste i Jylland og prøver at suge et par kulturelle oplevelser til mig, også 🙂

I lørdags havde jeg en stor milepæl: jeg løb mit parkrun nr. 100. Det var en rolig, men dejlig dag i Esbjerg, hvor jeg fik hilst på løbevennerne der, min mor havde bagt kage og jeg kom på podiet. Ingen tvivl om, at parkrun har spillet en stor rolle for mig, både da jeg skulle integreres i Esbjerg og på Amager. Så selvom de 100 løb er nået, er eventyret ikke slut endnu! Som I kan se på fotoet kan man både dreje af og fortsætte lige ud, en af de smukke ting ved (løber)livet.

De sidste par uger har jeg anmeldt film for Ugeavisen i Esbjerg. Jeg har set 4 meget forskellige film: Flatliners, Glasslottet, Mordet i Orientekspressen og Paddington 2. Hvis en enkelt læser skulle ønske at se én af anmeldelserne her på bloggen, efterkommer jeg gerne ønsket! En løbsberetning fra årets sidste ultraløb i Albertslund kan nok også fremskaffes, på kommando.

Faktisk har jeg en plan for bloggen, og det hænger nøje sammen med mit nytårsforsæt i år. Jeg er i god tid, men har en idé til et koncept, der vil indebære at bloggen ikke kommer til at dø i stilhed.

Glædelig december til alle jer dejlige nisser derude!5 Comments »

 1.    Birgitte B said,

  december 4, 2017 at 6:09 pm

  Ja, fortæl endelig om Glasslottet. Jeg har læst bogen og var vild med den. Er meget bange for, at filmen slet ikke lever op til den (så derfor har jeg ikke set den endnu). Kh. Birgitte

  Svar

 2.    Betteskov said,

  december 5, 2017 at 7:49 am

  Tak for ønsket – den kommer i dag 🙂 Jeg har faktisk ikke læst bogen, men jeg forestiller mig, den er bedre end filmen (som ikke er dårlig, bare ikke fantastisk)

  Svar

 3.    lmikaeld said,

  december 6, 2017 at 7:16 am

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om Paddington 2, forudsat selvfølgelig, at du har set den første film – som for mig var meget, meget bedre end forventet, ja, faktisk virkelig charmerende og god. Derfor må 2’eren sådan set være årets vigtigste film!

  M!

  Svar

 4.    Betteskov said,

  december 6, 2017 at 7:20 am

  Tak for kommentaren, Mikael 🙂 Anmeldelsen er i Esbjerg Ugeavis i dag, og vil komme her på siden! Den var overraskende god, faktisk den bedste af de 4 film jeg så i denne omgang. Sød, sjov og rørende, perfekt julefilm <3

  Svar

 5.    lmikaeld said,

  december 18, 2017 at 8:49 am

  Overraskende god var også en meget rammende karakteristik af den første film. Den ligger på filmstriben, hvis du ikke har set den. Og så er det bare et fint lille univers. Der er desværre kun to bøger på dansk, så vidt jeg ved, men de er til gengæld også fremragende.

  ‘Jeg ville ønske, at det var så nemt. Det ville være så rart.’

  M!

  Svar

Leave a Comment