01.11.18

At glæde sig over og glæde sig til…

Posted in Betteskov på Amager, Løb, Rejser at 12:03 pm by betteskov

Sidste år ved denne tid var en ret afgørende periode i mit liv. Jeg begyndte på mit nye arbejde, skiftede forskningen (som på mange måder har været omdrejningspunktet i mit liv de sidste 10 år) ud med en helt frisk start i det nye Medicinråd, besluttede at flytte til en anden landsdel, lærte mine nye kollegaer at kende, re-aktiverede bekendtskaber og venskaber i København… Det var spændende, skræmmende og hektisk, og i forhold til det har starten på 2018 været noget blidere.

Efterhånden har jeg haft tid til at vænne mig til mit nye hjem på den Kalvebodske “savanne”, arbejdet er om ikke rutine, så dog lidt mere velkendt for hver dag, jeg har fået et par nye venner her og har haft godt med gæster fra det jyske 🙂  Løb og træningen er en konstant i mit liv, selvom jeg også afprøver og udvikler lidt der. Det går faktisk ganske godt, samlet set, og det glæder jeg mig i høj grad over.

Den smule ro, der er ved at falde på tingene gør også, at der er plads til at have nogle ting at glæde mig til. Rejselysten er vågnet igen, og jeg har allerede rejser til Oslo og Helsinki i kalenderen. Senere på året har jeg overvejet at besøge Edinburg, Wien, Hannover (ja, der er måske løbsplaner som kan få indflydelse på hvor og hvornår!) og et lidt mere eksotisk sted… Mere om det senere!

Det kan godt være det er barnligt, men jeg glæder mig også enormt meget til min fødselsdag! Den skal fejres med en afslappet middag med vennerne, noget for den nærmeste familie, en musical eller to. Det er vist kun diktatorer i mindre stater, der gør lige så meget stads af deres årsdag som mig 😉 Januar er bare sådan en kedelig måned, så jeg synes alle muligheder for lidt sjov skal udnyttes.

For en lidt rastløs sjæl kan det være en mærkelig fornemmelse ikke at være på vej til det næste, som jeg stort set har været altid. Det er nu heller ikke dårligt bare at være et sted, hvor der er godt at være. Forhåbentlig er jeg ikke ved at blive til en budding, men lige nu er tanken om at “sætte mig lidt” yderst tillokkende.3 Comments »

 1.    Birgitte B said,

  januar 11, 2018 at 3:41 pm

  Tillykke med dit 1-års jubilæum på jobbet. Kh. Birgitte

  Svar

 2.    Tina said,

  januar 12, 2018 at 6:51 am

  Spændende år du har haft og et nyt ligger klar til at blive indtaget 🙂
  Så dejligt at lære dig at kende Jane <3

  Svar

 3.    Betteskov said,

  januar 12, 2018 at 8:29 am

  Tak Birgitte og Tina 🙂

  Ja, sikken et år det har været! Og Tina, vildt egentlig at vi først har mødt hinanden i 2017!!! Føler jeg har kendt dig meget længere, men det har så kun været gennem “ultra-rygter” 😀

  Svar

Leave a Comment