02.15.18

Mini-ferie til Oslo

Posted in Årets gang, Rejser at 8:39 am by betteskov

Endelig kom jeg ud at rejse igen, efter lang tids tørke. Det var godt nok en kort tur, men vældig dejlig: jeg var på mini-krydstogt til Oslo med DFDS, der så sandelig er bedre end sit rygte! Jeg har kun kendt til Oslobåden gennem mine fordomme, men min kæreste har mange gode minder fra den, og lokkede mig med. Vi valgte en opgraderet kahyt og købte måltiderne hjemmefra, og det var et godt valg! Kahytten var lækker og stor, og vi slap for at sidde i de meget travle fællesarealer, hvor koncentrationen af råbende børn var ganske høj. Udsigten var simpelthen så god, og jeg nød både indsejlingen til Oslo og en anderledes udsigt over Nordhavn, hvor jeg arbejder og løber mange ture fra!

Maden var heller ikke dårlig og mæthedsfaktoren høj, da vi fik buffet morgen og aften. Der var ret travlt i restauranten, så en anden gang vil jeg nok vælge at spise senere, efter det første kapløb er overstået… Men ingen klager herfra, en feriedag som kan begyndes med havregrød, omelet og frugt er en god dag 🙂

I Oslo havde vi ikke så mange timer, men det passede fint med at gå en tur i byen, se et enkelt museum og en kirke og lige spise en bid mere. Oslo var kold, men smuk og klar, og jeg havde lige sneget løbeskoene med.

Alt i alt en dejlig lille ferie! Vi havde ikke ambitioner om at nå en masse, men fik spist, snakket og slappet af, endda taget forskud på OL med lidt vintersport i fjernsynet. Jeg glæder mig allerede lidt til at prøve turen om sommeren. Og så har jeg planer om at få besøgt endnu flere skandinaviske lande her til vinter. Trods dog ikke næste tur bliver helt så fredelig 😉

 2 Comments »

 1.    Birgitte B said,

  februar 15, 2018 at 11:18 am

  Jeg skal med Oslo båden i morgen. Jeg synes faktisk også det er en hyggelig tur. Til gengæld er Oslo en rimelig dyr by, så det er ikke så ofte vi bare tager en smuttur. Kh. Birgitte

  Svar

 2.    betteskov said,

  februar 15, 2018 at 11:34 am

  God tur 🙂 Det er bare med at tanke godt op på morgenbuffeten, så kan man (næsten) klare Oslo uden at spendere norske dollars 😉

  Svar

Leave a Comment